Museolle lisätuloja yritysmyynnistä: 60 € provisio jokaisesta Museokortti-tilauksesta


Museokortin uusi tilausjärjestelmä tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kätevän tavan hankkia Museokortteja ja maksaa tilaus laskulla. Museoille tämä tarkoittaa mahdollisuutta lisätuloihin.

Joulu on Museokortin tärkein myyntisesonki. Yksityishenkilöiden lisäksi yritykset ja yhteisöt ovat huomattavan kiinnostuneita hankkimaan Museokortteja lahjoiksi ? suurin tähän mennessä saamamme yritystilaus on 150 kappaletta.

Rakensimme kokonaan uuden tilausjärjestelmän (Museot.fi/yritystilaus) vastataksemme sekä yritysasiakkaiden että museoiden toiveisiin. Nyt yritykset ja yhteisöt voivat vaivattomasti hankkia isonkin erän Museokortteja esimerkiksi henkilöstölleen, avainasiakkailleen tai hallituksen jäsenilleen ja maksaa tilauksen vasta jälkikäteen kätevästi laskulla.

Museoille uusi tilausjärjestelmämme tarkoittaa mahdollisuutta lisätuloihin. Kun yritys- tai yhteisötilaus tehdään tilausjärjestelmän kautta museon viitetiedoilla varustettuna, maksamme myyntiprovisiota 6 euroa jokaisesta kortista. Pienin laskulla maksettava tilaus on 10 kpl, joten museo tienaa jokaisesta viitteellään varustetusta tilauksesta vähintään 60 euroa (10 x 6 ?? = 60 ??).

Joulusesonki on käynnissä, helppokäyttöiset tilaustyökalut ovat tarjolla ja kaikilla museoilla on valmiiksi kontakteja oman alueensa yrityksiin, yhteisöihin ja muihin tahoihin. Yritys- ja yhteistömyynti on tilaisuus, jota kannattaa kokeilla!


Näin tilausjärjestelmää käytetään

1. Kun yritys tai yhteisö tahtoo hankkia Museokortteja (yli 10 kpl), he täyttävät tilauslomakkeen itse osoitteessa: museot.fi/yritystilaus. Lomakkeen voi täyttää myös museon edustaja ja varmistaa näin, että myyntiprovisiot maksetaan oikealle kohteelle.

2. Jos tilaus tehdään kumppanimuseon kautta, valitaan lomakkeen lopussa olevasta listasta museo-organisaation nimi ja kirjoitetaan varmistukseksi museon yhteyshenkilön nimi.


3. Kumppanimuseon tiedoilla täydennetyistä, tilausjärjestelmän kautta tehdyistä tilauksista maksamme myyntiprovisiota 6 euroa/Museokortti.

Esimerkki: Jos museo saa myytyä 10 kpl:n yritystilauksen ja museon kumppanitiedot on merkitty oikein, maksamme museolle 60 ??, 20 kpl:n tilauksesta 120 ?? ja 30 kpl:n tilauksesta 180 ??. Yritysmyynti on museoille taloudellisesti houkuttelevaa.

4. Lahjakortit toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen 1-2 viikossa ja laskutetaan joko verkko- tai paperilaskuna.

5. Tilausjärjestelmän kautta myytävät Museokortit ovat normaaleja, henkilökohtaisia kortteja. Niitä koskevat aivan samat käyttöehdot kuin kaikkia Museokortteja.


Museokortti on fiksu yrityslahja

Vuoden mittainen kulttuurimatka 59 ??:lla
Museokortilla saa elämyksiä ja inspiraatiota yli 230 museokohteessa Hangosta Inariin. Kortti on voimassa ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen: lahjaksi ostettavat kortit eivät siis vanhene ennen kuin niitä oikeasti käytetään.

Joulun fiksuin lahja muistuttaa antajastaan pitkään
Kortti säilyy koko vuoden lahjansaajan (esim. asiakas, työntekijä) lompakossa, tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja muistuttaa antajastaan pitkään.

Museokortin omistajat ovat huipputyytyväisiä
Asiakastutkimukseemme (4/16) vastasi 6 900 henkilöä. Asteikolla 1-5 Museokortin asiakastyytyväisyys on peräti 4,83. Lahjakyselyyn vastanneista 97 % pitää Museokorttia hyvänä lahjaideana.

Helppo ostaa ja antaa avainhenkilöille
Museokortteja saa kätevästi lahjaksi verkosta tai lähimmästä museosta. Yritystilaukset (yli 10 kpl) voi maksaa laskulla. Lahjakortteja ostaessa ei tarvitse tietää lahjansaajien nimiä, joten yritys tai yhteisö voi tilata vaikkapa 100 korttia varastoon.

---------

P.S. Juhlistamme uutta tilausjärjestelmää erikoistarjouksella. Kaikki tilausjärjestelmän kautta ennen joulua (24.12.) hankitut Museokortit ovat voimassa 13 kk, eli tilaajat saavat kortteihin kaupan päälle ylimääräisen kuukauden. Tämä on porkkana, joka toivottavasti auttaa myyntityötänne.

Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen #museojoulu!

Seppo Honkanen
Kirjoittaja on Museokortin kehitysjohtaja
 
  

NÄKÖKULMA / 4.11.2016

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin